DON'T press (!)

anda penceroboh yang ke :

Monday, May 23, 2011

new phone ? aha . i will get that (!)

Posted by dil at 6:21 AM
Reactions: 
  

hola hola sume . aku kembali . huhu . semenjak exam da habes rajen pulakk aku mengpost kann . haha . tapi , memang ade cite baruu punn . aku maw beli enfon baruu seyhh , sengsara da aku pakai enfon yg sekarang nihh *sony - walkman . yelahh . aku takk kaye macam kau . pakai blackberry torch . buuuu . pape je lahh . nyway . hati ku gembira setelah membaca ini . 










aha , ini lahh X2 nye . oke ke ? mura je kod . hari tuhh aku survey kt TS RM288 je . huhu . cepad-2 , tenga special promotion tuhh . 
LOL 



sambung cite tadihh . stelah melihat post kaka aku di wall aku . aku punn dengan pantas nye pergi ke wall dy and post balekk . tngok nihhh 







yang coment 6 kebawah tuhh , ta payah bace punn takk pe . ituh dah masok edisi laen . huhu . bease lahhh .
sibling kann *merapu je  . heee ~  btw . sriously aku ckp . aku memang takk suke lahh enfon touch-2 nihh . susa doh . tambah-2 na mesej . alahh . itu bagi aku . kau suke ? up to you lahh . and bgi aku jugak akuu lebih suke enfon keypad comp . *mcm keypad enfon X2 kt atas tdih tuhh . senang na mesej kann . huhu . nyway , dlm coment tuhh , akuu mintakk kaka aku XPERIA . yg besa tuhh . nihh dy :-





tapi ini touch . takk jadi lahh ambek . huhu . RM1000 tahuu . tnguu kau kawen lahh baru aku beli . LOL  


pape punn . bukann nye aku bole dpt enfon tuhh sekarang . kaka aku ade tulis dlm coment kann . exam hujung tahunn baru dapat . and aku akan ambek ini 1 cabaran . huhu . na tunjuk kt family aku AAAA++ dlm sume subjek . *semangat nihh . yelaa , aku bukan nye kaya macam kau . mintak je enfon tros mak bpak bolee beli . huhu . takk kesa lha . yg penting takk salah kann kalau kite dapat sesuatu dgn hasil usaha kite sndiri . baruu puas bile gune . CHILL ~


 # # # # # # # # # # # # # # 

0 comments on "new phone ? aha . i will get that (!)"

Post a Comment

Monday, May 23, 2011

new phone ? aha . i will get that (!)

  

hola hola sume . aku kembali . huhu . semenjak exam da habes rajen pulakk aku mengpost kann . haha . tapi , memang ade cite baruu punn . aku maw beli enfon baruu seyhh , sengsara da aku pakai enfon yg sekarang nihh *sony - walkman . yelahh . aku takk kaye macam kau . pakai blackberry torch . buuuu . pape je lahh . nyway . hati ku gembira setelah membaca ini . 










aha , ini lahh X2 nye . oke ke ? mura je kod . hari tuhh aku survey kt TS RM288 je . huhu . cepad-2 , tenga special promotion tuhh . 
LOL 



sambung cite tadihh . stelah melihat post kaka aku di wall aku . aku punn dengan pantas nye pergi ke wall dy and post balekk . tngok nihhh 







yang coment 6 kebawah tuhh , ta payah bace punn takk pe . ituh dah masok edisi laen . huhu . bease lahhh .
sibling kann *merapu je  . heee ~  btw . sriously aku ckp . aku memang takk suke lahh enfon touch-2 nihh . susa doh . tambah-2 na mesej . alahh . itu bagi aku . kau suke ? up to you lahh . and bgi aku jugak akuu lebih suke enfon keypad comp . *mcm keypad enfon X2 kt atas tdih tuhh . senang na mesej kann . huhu . nyway , dlm coment tuhh , akuu mintakk kaka aku XPERIA . yg besa tuhh . nihh dy :-





tapi ini touch . takk jadi lahh ambek . huhu . RM1000 tahuu . tnguu kau kawen lahh baru aku beli . LOL  


pape punn . bukann nye aku bole dpt enfon tuhh sekarang . kaka aku ade tulis dlm coment kann . exam hujung tahunn baru dapat . and aku akan ambek ini 1 cabaran . huhu . na tunjuk kt family aku AAAA++ dlm sume subjek . *semangat nihh . yelaa , aku bukan nye kaya macam kau . mintak je enfon tros mak bpak bolee beli . huhu . takk kesa lha . yg penting takk salah kann kalau kite dapat sesuatu dgn hasil usaha kite sndiri . baruu puas bile gune . CHILL ~


 # # # # # # # # # # # # # # 

0 comments:

button



kik



snowflakes

FOLLOWER ?

snow

Domo-kun

welcome


kasi makan ikan ney !

my kucing *atoi :D

ini gi kwang saya ♥

Your pictures and fotos in a slideshow on MySpace, eBay, Facebook or your website!view all pictures of this slideshow
 

breath it out (!) Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Birthday Gift Idea