DON'T press (!)

anda penceroboh yang ke :

Tuesday, December 25, 2012

I'M BACK

Posted by dil at 7:19 PM
Reactions: 
0 comments Links to this post


Assalamualaikum, and hai guys. Okay I'M BACK ! ya Allah sumpah rindu sangat blog ni. setelah lama aku tinggal i mean biar kan. Hee almost 2 years. Yeahhhhh i think so. Actually sejak create blog lagi 1 haritu serious memang jarang sgt bukak blog ni. But now i'm back. Hee so how are you guys ? Next year aku dah form 4 korang tahu ? yeahhhh FORM 4 . emm what ? result PMR ?  Hahahahaha guess what ? yeah alhamdulillah walaupun tak dpt straight A's but aku dapat 6A. yg lain tu tak payah tahu lah . Heee aku tak kisah brape pun aku dapat asalkan result aku haritu cukup dpt membanggakan mak n ayah aku. heee so, ini lah habuan nye. ;D





Alhamdulillah, Thanks to my mom. Aku hargai sangat2. hee so to my dad. I'm still waiting for my new EOS camera. hehehehehehehe ;D





K sampai sini dulu. Act aku pun dah rasa kekok nak create new post sbb dah lama sgt tinggal kan. heee awkward k serious. so getTogo. see you soon. xoxo

Tuesday, December 25, 2012

I'M BACK



Assalamualaikum, and hai guys. Okay I'M BACK ! ya Allah sumpah rindu sangat blog ni. setelah lama aku tinggal i mean biar kan. Hee almost 2 years. Yeahhhhh i think so. Actually sejak create blog lagi 1 haritu serious memang jarang sgt bukak blog ni. But now i'm back. Hee so how are you guys ? Next year aku dah form 4 korang tahu ? yeahhhh FORM 4 . emm what ? result PMR ?  Hahahahaha guess what ? yeah alhamdulillah walaupun tak dpt straight A's but aku dapat 6A. yg lain tu tak payah tahu lah . Heee aku tak kisah brape pun aku dapat asalkan result aku haritu cukup dpt membanggakan mak n ayah aku. heee so, ini lah habuan nye. ;D





Alhamdulillah, Thanks to my mom. Aku hargai sangat2. hee so to my dad. I'm still waiting for my new EOS camera. hehehehehehehe ;D





K sampai sini dulu. Act aku pun dah rasa kekok nak create new post sbb dah lama sgt tinggal kan. heee awkward k serious. so getTogo. see you soon. xoxo

button



kik



snowflakes

FOLLOWER ?

snow

Domo-kun

welcome


kasi makan ikan ney !

my kucing *atoi :D

ini gi kwang saya ♥

Your pictures and fotos in a slideshow on MySpace, eBay, Facebook or your website!view all pictures of this slideshow
 

breath it out (!) Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Birthday Gift Idea