DON'T press (!)

anda penceroboh yang ke :

Sunday, May 15, 2011

FOLLOWER ?

Posted by dil at 12:46 AM
Reactions: 

 , em . FOLLOWER ? ape ituh FOLLOWER ? kalau di Translate kan ke BAHASA MALAYU . ialah 'pengikut' . knape bnde alah nih perlu ade dalam blog kite ha >? termasuk lah aku sekali . sampai ade yang bergaduh disebabkan bnde alah nih .  korang mesti na blog korang HOT kan ? mesti lah na ? sape yg tanak . termasok lah aku . so , na bagi blog korang tuh HOT , salah satu nye of coz lah dgn FOLLOWER / PENGIKUT kann ? mesti korang bangga , bila blog korang  mempunyai FOLLOWER smpai 1000 lebih . wahh . *HOT habes lha blog kau ? hadoyy . bagi aku , tak kesah laa blog korang da sampai 1000 lebih . tapi , jangan ah sampai korang tipu diri sndri . ade sesetengah manusia nihh . dia jealouse dgn blog member dia yg da ade FOLLOWER smpai 1000 lebih . n then , dy pegi follow blog dia sendri smpai 1000 lebih jugak . korang paham takk ? daripada korang buad mcm tuhh . baik korang  makan B U L L S H I T je . tipu diri sendiri . bak kate orang SS kann. *SYOK SENDIRI . haha . kau yang buad post . kau yg coment , kau yg like , kau yg follow . haha . da mcm orang gila doh . blog aku sendri pun masih lagi skit FOLLOWER . ta kesah lha . bila korang suke . korang follow . ta na , ta payah . be honest je  . buad ape na tipu diri sndiri . aq bangga what dgn ape yg aku ade skarang nih . walaupun , blog mmber-2 aku ramai lagi yg ade smpai beribu-ribu-ribu FOLLOWER . aku just tumpang seronok dgn blog dorang . so , lastly . tapaya lah na tipu diri sendiri . hargai ape yang kite ade . chill ~ 

0 comments on "FOLLOWER ?"

Post a Comment

Sunday, May 15, 2011

FOLLOWER ?


 , em . FOLLOWER ? ape ituh FOLLOWER ? kalau di Translate kan ke BAHASA MALAYU . ialah 'pengikut' . knape bnde alah nih perlu ade dalam blog kite ha >? termasuk lah aku sekali . sampai ade yang bergaduh disebabkan bnde alah nih .  korang mesti na blog korang HOT kan ? mesti lah na ? sape yg tanak . termasok lah aku . so , na bagi blog korang tuh HOT , salah satu nye of coz lah dgn FOLLOWER / PENGIKUT kann ? mesti korang bangga , bila blog korang  mempunyai FOLLOWER smpai 1000 lebih . wahh . *HOT habes lha blog kau ? hadoyy . bagi aku , tak kesah laa blog korang da sampai 1000 lebih . tapi , jangan ah sampai korang tipu diri sndri . ade sesetengah manusia nihh . dia jealouse dgn blog member dia yg da ade FOLLOWER smpai 1000 lebih . n then , dy pegi follow blog dia sendri smpai 1000 lebih jugak . korang paham takk ? daripada korang buad mcm tuhh . baik korang  makan B U L L S H I T je . tipu diri sendiri . bak kate orang SS kann. *SYOK SENDIRI . haha . kau yang buad post . kau yg coment , kau yg like , kau yg follow . haha . da mcm orang gila doh . blog aku sendri pun masih lagi skit FOLLOWER . ta kesah lha . bila korang suke . korang follow . ta na , ta payah . be honest je  . buad ape na tipu diri sndiri . aq bangga what dgn ape yg aku ade skarang nih . walaupun , blog mmber-2 aku ramai lagi yg ade smpai beribu-ribu-ribu FOLLOWER . aku just tumpang seronok dgn blog dorang . so , lastly . tapaya lah na tipu diri sendiri . hargai ape yang kite ade . chill ~ 

0 comments:

button



kik



snowflakes

FOLLOWER ?

snow

Domo-kun

welcome


kasi makan ikan ney !

my kucing *atoi :D

ini gi kwang saya ♥

Your pictures and fotos in a slideshow on MySpace, eBay, Facebook or your website!view all pictures of this slideshow
 

breath it out (!) Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Birthday Gift Idea