DON'T press (!)

anda penceroboh yang ke :

Sunday, May 8, 2011

exam exam exam exam exam (!)

Posted by dil at 4:42 AM
Reactions: 
arghh ~ exam kembali menyerangi akuu . kali exam pertengahan tahun . grr~ lagi lahh . kenape perlu wujud exam pade pelajar-pelajar seperti aku dan lain lain . hadoyy ~ tolong lahh paham . ape pun tak boleh *bak kate JAMBU . so , konklusi nye , seperti biase . terpaksa lahh akuu menahann diri daripade berFACEBOOK , berTWITTER , berBLOG berTUMBLR , berSKYPE , bermacam-macam lagi . selama 2 weeks !  ahhh . saba je lhaa .



ini lahh , rutin aku mulai besokk . arghh ~
pape punn . korang sume yang same naseb dgn aku nihh . yang same nakk exam mcm akuu . jangan stress'' . chill ~ study leklok . and , gud luck untuk korang . btw , jangan lupe doa kan aku . 
semoga Allah membantu kite sume oke . chill ~
                                                                         gud luck alls !

0 comments on "exam exam exam exam exam (!)"

Post a Comment

Sunday, May 8, 2011

exam exam exam exam exam (!)

arghh ~ exam kembali menyerangi akuu . kali exam pertengahan tahun . grr~ lagi lahh . kenape perlu wujud exam pade pelajar-pelajar seperti aku dan lain lain . hadoyy ~ tolong lahh paham . ape pun tak boleh *bak kate JAMBU . so , konklusi nye , seperti biase . terpaksa lahh akuu menahann diri daripade berFACEBOOK , berTWITTER , berBLOG berTUMBLR , berSKYPE , bermacam-macam lagi . selama 2 weeks !  ahhh . saba je lhaa .



ini lahh , rutin aku mulai besokk . arghh ~
pape punn . korang sume yang same naseb dgn aku nihh . yang same nakk exam mcm akuu . jangan stress'' . chill ~ study leklok . and , gud luck untuk korang . btw , jangan lupe doa kan aku . 
semoga Allah membantu kite sume oke . chill ~
                                                                         gud luck alls !

0 comments:

button



kik



snowflakes

FOLLOWER ?

snow

Domo-kun

welcome


kasi makan ikan ney !

my kucing *atoi :D

ini gi kwang saya ♥

Your pictures and fotos in a slideshow on MySpace, eBay, Facebook or your website!view all pictures of this slideshow
 

breath it out (!) Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Birthday Gift Idea