DON'T press (!)

anda penceroboh yang ke :

Tuesday, January 1, 2013

I'm okayyy :')

Posted by dil at 6:24 AM
Reactions: 

Assalamualaikum and hai guys. Hari ni 1 Januari 2013. Guess what ? i'm already sixteen years old. Haihhh kejap je kan. Rase baru smalam je cuti. Esok dah sekolah. Tak sangka aku dah form4. emm actlly aku nak share dgn korang something. Pasal course yg akan aku ambil tahun ni. yeahhh mcm yg korang tahu, aku nak sgt ambik course science. pure science. Tapi masalahnya sekolah aku tak sediakan aliran tu, hanya ada akaun. dan itu salah satunya faktor knape aku apply sekolah lain. But the problem is ayah aku mcm tak kasi aku pindah skolah. dy nak suruh aku stay. ambik je akaun. kadang2 tu aku bengang jugak, biar lah aku buat keputusan sendiri. aku yg nak belajar. but aku tahu aku tak boleh buat mcmtu. Nak tak nak kita as anak kne respect keputusan mak and ayah. mungkin ada sebab. it's okayy take it easy. Pape pun aku taknak jadi kan ini satu beban utk terus belajar. Anyway korang doakan aku dpt sbp yg aku apply haritu, aku harap sgt dapat. Aminnn. btw itu je kot. heee SELAMAT KEMBALI KE SEKOLAH !!!!




                                                                                                           

0 comments on "I'm okayyy :')"

Post a Comment

Tuesday, January 1, 2013

I'm okayyy :')


Assalamualaikum and hai guys. Hari ni 1 Januari 2013. Guess what ? i'm already sixteen years old. Haihhh kejap je kan. Rase baru smalam je cuti. Esok dah sekolah. Tak sangka aku dah form4. emm actlly aku nak share dgn korang something. Pasal course yg akan aku ambil tahun ni. yeahhh mcm yg korang tahu, aku nak sgt ambik course science. pure science. Tapi masalahnya sekolah aku tak sediakan aliran tu, hanya ada akaun. dan itu salah satunya faktor knape aku apply sekolah lain. But the problem is ayah aku mcm tak kasi aku pindah skolah. dy nak suruh aku stay. ambik je akaun. kadang2 tu aku bengang jugak, biar lah aku buat keputusan sendiri. aku yg nak belajar. but aku tahu aku tak boleh buat mcmtu. Nak tak nak kita as anak kne respect keputusan mak and ayah. mungkin ada sebab. it's okayy take it easy. Pape pun aku taknak jadi kan ini satu beban utk terus belajar. Anyway korang doakan aku dpt sbp yg aku apply haritu, aku harap sgt dapat. Aminnn. btw itu je kot. heee SELAMAT KEMBALI KE SEKOLAH !!!!




                                                                                                           

0 comments:

button



kik



snowflakes

FOLLOWER ?

snow

Domo-kun

welcome


kasi makan ikan ney !

my kucing *atoi :D

ini gi kwang saya ♥

Your pictures and fotos in a slideshow on MySpace, eBay, Facebook or your website!view all pictures of this slideshow
 

breath it out (!) Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Birthday Gift Idea